Inkörningsträffar


Vi har inga träffar inplanerade!
Vi har gedigen erfarenhet av inkörning och jobbar utifrån varje individs förutsättningar. Säkerheten är viktig, något som alltid kommer i första hand. Målet för oss är att varje ekipage ska uppnå sina mål med körningen, på ett tryggt

och säkert sätt!


Ni som vill och behöver ha hjälp med inkörning av er häst, alltifrån från grunden eller för att komma vidare i inkörningen, är välkomna. Ni håller själva med utrustning till er häst, vi ser gärna att ni har loksele, redskap tillhandahåller vi på plats.  Medverkan på inkörningsträffarna sker på egen risk, det går inte alltid att förutse hur hästar reagerar,  vi tar inte ansvar för eventuella incidenter!


Medtag egen matsäck, grillmöjligheter kommer att  finnas. Vi  jobbar tillsammans med alla ekipagen under helgen, för att ni sedan ska kunna jobba enskilt med en hemläxa till nästa tillfälle. Vi jobbar hästarna mellan 9.30-16.00 lunchpaus inräknad, kom i god tid så vi kan starta igång 9.30. Hästarna står bundna vid träd när dom inte jobbas, ha gärna halsrem i kombination med grimma. Parkering av transporter sker på anvisad plats en bit ifrån där vi håller till och kör.

 

Alla raser och åldrar på hästar/ponnyer är välkommna!

Max åtta deltagare per helg, anmälan är bindande och betalas i förskott via utskickad faktura.


Kostnad 625 kr / enkelt körpass

 

Anmälan via mail: mnbruxhestar@live.se

 

 
Galleri med bilder från olika inkörningsträffar